El passat dijous 21 de novembre, Parc a Taula, de la Diputació de Barcelona, va organitzar un àpat temàtic dedicat als Espigalls del Garraf en l’Institut Joan Ramon Benaprès.

Un àpat que té com a objectiu difondre el coneixement i el consum dels espigalls del Garraf  on hi vàren participar periodistes, bloggers i altres comunicadors.

No és el primer àpat temàtic que Parc a Taula realitza amb l’objectiu de difondre els valors dels espais naturals i els recursos que ofereixen a partir de la gastronomia i amb la participació dels productors, elaboradors i restauradors del territori. A més a més, col·laboren amb empreses i escoles adherides a la iniciativa Parc a taula.

Un àpat centrat en els espigalls

El menú que veren confeccionar els cuiners de l’Institut Joan Ramon Benaprès tenia com a eix central l’espigall del Garraf i, ha conduït tots els plats del menú, que anaven maridats amb vins i un escumós del Penedès. El menú presentat va consistir en:

  • Xips de verdures i espigalls
  • Croquetes de bacallà i espigalls
  • Corball amb espigalls
  • Risotto de bolets, espigalls i parmesà
  • Llaminera de porc i trinxat d’espigalls
  • Duo de pastís sacher i bailana amb espigalls ensucrats

 

I tu, t’uneixes a MultipliCat?

Consulta les botigues i restaurants que ofereixen producte de proximitat català!

Segueix-nos al nostre perfil de Facebook!