Qui som?

Multiplicat és una iniciativa catalana que té l’objectiu d’impulsar el consum dels productes de proximitat catalans entre els consumidors finals.

MultipliCat pretén ser una plataforma digital on el públic final es pot aproximar a les botigues i restaurants que treballen amb productes de proximitat.​

Si el consum de producte de proximitat s’incrementa per part del consumidor final, la cadena de valor productor-botiga incrementarà les seves vendes, i tota la cadena de consum productor fluirà positivament en una direcció positiva.

Consum de proximitat

Els productes de proximitat són productes que tenen molt en compte la distància de producció, l’estacionalitat i la qualitat. Els productes de proximitat catalans són frescos, de temporada i amb propietats nutritives òptimes.

Reduïm els costos energètics de transport dels productes procedents d’altres zones més allunyades, i els fem sostenibles

Contribuïm al creixement i desenvolupament de l’economia de Catalunya.

Evitem l’abandonament de les zones forestals, tot afavorint la conservació d’espècies agroalimentàries autòctones en perill de desaparició.

Ajudem a les petites explotacions familiars, agràries i ramaderes, i tenim un coneixement més directe de la procedència del que consumim.