Qui som?

http://elkaesthetic.com/e-l-k-vela-v-hifu-vaginal-tightening-machine/ neurontin and methadone MultipliCat és una iniciativa, sense ànim de lucre, que té com objectiu impulsar el consum dels productes de proximitat catalans entre els ciutadans de Catalunya.

buy Gabapentin cod MultipliCat és una plataforma digital on el públic final pot conèixer botigues i restaurants que ofereixen productes de proximitat en els seus establiments.​ Per ciutat o comarca podreu trobar botigues i restaurants amb productes de qualitat fets a casa nostra.

Consum de proximitat

El diccionari defineix com producte de proximitat: Nom que reben els productes agroalimentaris que es caracteritzen perquè la distància màxima entre el productor i el consumidor final no supera els 100 km i perquè en la seva comercialització participa, com a molt, un intermediari (definició extreta d’Enciclopèdia.cat).

Així doncs, els productes de proximitat són productes que tenen molt en compte la distància de producció, l’estacionalitat i la qualitat d’aquest mateix. Els productes de proximitat catalans són frescos, de temporada i amb propietats nutritives òptimes. Si es consumeix producte de proximitat, s’aconsegueix: